Följ Bauer Media

​RadioPlay lanserar Hantverkarpodden tillsammans med Flinks Järn

Pressmeddelande   •   Nov 15, 2017 10:23 CET

Hantverkarpodden med Anders och Kalle

Idag lanserar RadioPlay tillsammans med Flinks Järn en ny podd med hantverkare för hantverkare. Vi får lyssna på samtal mellan två generationers hantverkare som avverkar olika teman inom sitt yrke. 

Programledarna Anders Hagen, 53 och Kalle Ny, 28, har olika erfarenheter av yrket och bjuder på informativa och underhållande samtal. Flinks Järn deltar i ett inslag i podden som heter Järnkoll. I inslaget djupdyker programledarna i ett utvalt produktområde tillsammans med en expert från Flinks Järn. Produktområden som kommer tas upp är bland annat personlig skyddsutrustning och olika former av elverktyg.

Poddmediet är spännande och våra kunder lyssnar mer och mer på poddar, så det känns helt naturligt för oss att finnas med och bidra med vår kunskap i ett media som vi tror kommer att locka våra kunder ännu mer framöver, säger Petter Jansson, marknadschef på Flinks Järn.

Hantverkarpodden produceras av Produktionsbolaget Munck.

Lyssna på Hantverkarpodden på RadioPlay. Nya avsnitt släpps varje onsdag.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://pressrum.bauermedia.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.