Följ Bauer Media

Kronans Apotek släpper Lustnoveller i poddformat

Pressmeddelande   •   Jun 27, 2017 12:48 CEST

Podden Lustnoveller finns i tre versioner exklusivt på RadioPlay.

I samband med lanseringen av Kronans Apoteks digitala tjänst ”Lustgeneratorn” har de valt att ta fram tre lustfyllda och kittlande noveller i poddformat. Poddarna ”Lustnoveller” distribueras exklusivt idag på RadioPlay, både i appen och på webben.

Poddarna är skrivna för att lyssna på med sin partner, med bara en hörlur var. Paren ska lyssna med in-ear hörlurar, så att inte de olika versionerna av historien stör den andra partnern och tvärtom. 

- Vi är väldigt glada för ett spännande samarbete med Kronans Apotek och deras satsning på podcast. Det finns så otroligt mycket kreativt att göra med ljud och Kronans Apoteks utformning av sin podcast är verkligen ett sådant exempel. De har verkligen tänkt till här och använder sig av ljud på ett lekfullt sätt, säger Anki Apreotesei, Head of Creative Studios på Bauer Media.

Utöver podcastsatsningen har Kronans Apotek valt att ingå partnerskap med RadioPlays podcast Alla våra ligg, podden där två tjejer pratar ocensurerat om sex.

Lyssna på Lustnovellerna på RadioPlay.


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://pressrum.bauermedia.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.