Följ Bauer Media

Molly Sandén: Jag blev så trött på hela hetsen kring Instagram

Nyhet   •   Aug 18, 2017 11:51 CEST

Malin Gramer och Ola Lustig från VAKNA med NRJ tillsammans med morgonens gäst Molly Sandén.

Molly Sandén berättade i morgonens program av VAKNA med NRJ att hon raderade alla sina 10 000 bilder på Instagram för att hon blev så trött på hetsen kring att allt ska vara så polerat och perfekt. 

Idag släpptes hennes nya låt "Rygg mot Rygg". Nu sjunger hon på svenska och hon berättar att det känns som en helt ny värld, mycket närmare.

Molly berättade också om när hon raderade cirka 10 000 bilder på Instagram under en resa fram och tillbaka till Öland.

- "Jag blev så trött på hela den här hetsen. Det ska se bra ut, man ska inte bara fixa till sig själv utan Allting man gör..salladen ska se perfekt ut och man börjar liksom leta efter nästa Instagrambild, det är ganska ohälsosamt, berättar Molly för VAKNA med NRJ.

- "I min bok så är du en av dem som har använt Instagram till bra saker. Till exempel så är inte varannan bild ett samarbete med ett sminkmärke utan du har verkligen använt det till välgörenhet och promotat bra saker, peppat andra tjejer, konstaterar Ola Lustig programledare i VAKNA med NRJ.

Hon har beslutat sig för att behålla sitt konto ändå för att fortsätta sprida bra saker. Framöver ska Molly försöka våga vara mindre polerad och inte tänka så mycket, mindre ångestladdat helt enkelt.

Se hela videon på NRJ's YouTube-kanal

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://pressrum.bauermedia.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.