Följ Bauer Media

Bauer Media producerar pop up podcast på NextM

Blogginlägg   •   Mar 29, 2017 08:00 CEST

Programledaren för The NextM Podcast är Martin Hugosson, VD på Maxus.

Lyssnandet i Sverige slår rekord. Konsumtionen av ljud har aldrig varit större och det har aldrig investerats och annonserats så mycket i ljudkommunikation som nu tack vare innovation inom teknik, gadgets och innehåll.

Som marknadsledare inom ljud i Sverige ser vi det som en självklarhet att medverka på tech- och marketingeventet NextM. Där kommer vi att producera en pop up podcast - NextM Podcast by Bauer Media - där man får möjlighet att lyssna på exklusiva och intima intervjuer med de flesta av eventets internationella talare, representanter från Sveriges främsta medieköpare och självklart kommer vår VD Staffan Rosell ge sin syn på ljudlandskapet.

Programledare för The NextM Podcast är Martin Hugosson, VD på Maxus och en av Sveriges mest erfarna mediebyråprofiler. Vi är jätteglada att Martin åtagit sig programledaruppdraget då han är otroligt påläst och nyfiken på framtiden.

Podden spelas in live inför publik i Bauer Medias monter på NextM och publiceras på RadioPlay måndagen den 3 april.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.